2013. február 19. 08:38 - -Sárga keramitkocka-

Kiégett a raktár Pestszentlőrincen

Hétfőn háromnegyed ötkor érkezett a jelzés a tűzoltóság ügyeletére, mely szerint a pestszentlőrinci vasútállomáson egy használaton kívüli raktár ég. Az FKI ügyeletének tájékoztatása szerint az épületben összehordott lomok égtek. A tűzben egy nő égési sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. Az oltás idejére az állomás egyes vágányai fölött a felsővezetéket feszültségmentesíteni kellett, ezért az erre közlekedő vonatok kisebb késést szedtek össze.

sargakeramit: plorinc1

sargakeramit: plorinc2

sargakeramit: plorinc3

A kedd sem telik eseménytelenül a vasúton. Hajnalban Gyékényesen észlelték, hogy egy Horvátországba tartó tehervonat egyik tartálykocsijából a tartálytesten keresztül szivárog a szállított motorbenzin. A megyei katasztrófavédelem és a vasút vegyi elhárító egysége vett részt a kárfelszámolásban. A megrendelő OMV kiállított egy üres tartálykocsit, melybe a szivárgó tartályból a benzint a vasút vegyi elhárítási egysége átfejtette.

(Fotók: FKI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr295088250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása