2013. augusztus 08. 11:00 - -Sárga keramitkocka-

Időszakos üzemvezetői oktatás

A MÁV-REC Kft. vasútüzem-vezetők és helyetteseik részére időszakos oktatást és továbbképzést szervez a 19/2011. (V.10.) NFM-rendeletben és a Közlekedéstudományi Intézet (KTI) vasúti vizsgaközpontja vizsgaszabályzatában előírtak szerint. Az üzemvezetői munkakörben foglalkoztatottak képzésének szakmai irányítását és vizsgáztatását a KTI vasúti vizsgaközpont végzi.

Az időszakos oktatáson és továbbképzésen való részvétel biztosítja a meglévő alapvizsga és időszakos vizsga érvénytartamának megmaradását. Ez az üzemvezetői feladatok ellátásának, valamint a következő időszakos vizsgának alapfeltétele. Amennyiben az előírt időszakos oktatáson és éves továbbképzésen nem vesznek részt a vasútüzem-vezetők és helyetteseik, úgy elveszítik a munkakörük ellátásának jogszabályban előírt feltételeit, és nem láthatják el jogszerűen feladataikat.

Az időszakos oktatás és továbbképzés időtartama évente 16 óra plusz 4 óra (az NFM-rendeletben és a vasúti vizsgaszabályzatban előírtak szerint), ennek megfelelően 2013. szeptember 24-26. és október 01-03. napokon tartják az időszakos oktatást és továbbképzést. Az első két napon az időszakos oktatást (16 óra), a harmadik napon a továbbképzést (4 óra) tartják meg a részvevő vasútüzem-vezetőknek és helyetteseiknek. Az időszakos oktatás és továbbképzés témái: ISZU, az Országos Vasúti Szabályzat I. fejezet, a MÁV Zrt. forgalmi utasítások változásai, munka- és tűzvédelem-ismeretek, jogszabályok változásai.

Az oktatás helyszíne: Hotel Veritas (1144. Budapest Mogyoródi út 8.). Az időszakos oktatás és továbbképzés (3 nap) részvételi díja: fejenként 90 000 forint/fő, amely magában foglalja a KTI vasúti vizsgaszabályzat 7.1. pontjában előírt éves továbbképzés díját is. Jelentkezni legkésőbb 2013. augusztus 15-ig lehet.

A jelentkezési lap ide kattintva nyitható meg, ha részt kíván venni az oktatáson, akkor mentse le és töltse ki, valamint csatolja mellé az utolsó időszakos vizsga igazolásának másolatát, s ezeket küldje el az oktatásszervező címére: MÁV-REC Kft. oktatási divízió, 1097. Budapest Könyves Kálmán krt. 16., vagy a mateczne@mavrec.hu email-címre.

– MÁV REC Kft.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr155450976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása