2013. augusztus 08. 16:00 - -Sárga keramitkocka-

Módosul több vonat menetrendje is

fejlec_menetrendvaltozas.jpg

Augusztus 26-tól október 25-ig az 1-es vonalon Győr és Öttevény állomások között a vasúti pálya felújítása miatt a hirdetményben szereplő vonatok menetrendje módosul.

Augusztus 21-től szeptember 2-ig a 41-es vonalon Kaposvár és Kiskorpád állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt hirdetményben szereplő vonatok menetrendje módosul.

Augusztus 12-tõl augusztus 16-ig a 30-as és 60-as vonalakon Nagyrécse és Nagykanizsa illetve Gyékényes és Berzence állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Augusztus 21-tõl augusztus 24-ig a 41-es vonalon Darány és Szigetvár állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

– Mozdonyról blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr105451451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása