2013. december 12. 12:30 - -Sárga keramitkocka-

Vezetőcserék a Cargónál

Az Express-Interfacht Hungaria új ügyvezető igazgatója Vernes András lett, helyére a Rail Cargo Hungaria új kereskedelmi igazgatói posztjára Józan Gábor érkezett.

Józan 1993-ban kezdte pályafutását a Masped-Expo Kft.-nél, majd a Hungaro-Rail Kft. szállítmányozási igazgatója lett. 2002-től az ÖBB Holding alá tartozó Raabersped Gmbh-nál, 2009-től pedig a Rail Cargo Hungariánál dolgozott. Utóbbinál 2009-től senior sales manager, 2010-től pedig a korridprmenedzsment vezetője volt.

Vernes a GYSEV-nél kezdte karrierjét, 2003-ban a MÁV akkori ÁFU üzletágához szerződött. Az átalakulás után a MÁV Cargo Zrt. portfóliókezelési vezetőjeként kezelte a leányvállalatok üzleti stratégiáit, 2009-től pedig az RCH kereskedelmi igazgatója volt.

– Mozdonyról blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr185687376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása