2015. március 03. 14:19 - -Sárga keramitkocka-

Magánvasúti mozdonyvezető tanfolyam indul

A DB Schenker Rail Hungária májussal tervezi indítani mozdonyvezetői tanfolyamát.

A weboldalukon közzétettek szerint a jelentkezés feltétele a betöltött 20. életév (a tanfolyami beiratkozás napjáig), középfokú végzettség (érettségivel), műszaki affinitás, és egészségügyi alkalmasság.

Ezen kívül fő- és mellékállású mozdonyvezetőket is keres a cég vonali és Győr környéki tolatószolgálatra is, előbbihez érvényes villamosmozdony-vezetői, utóbbihoz érvényes dízelmozdony vezetői képesítést várnak el, természetesen az orvosi alkalmasság mellé.

További információ az alábbi elérhetőségeken kérhető:

Czakó Balázs
Tel.: +36 70 977 0762
E-mail: balazs.czako@dbschenkerrail.hu

Szabadkai Zoltán
Tel.: +36 70 488 9671
E-mail: zoltan.szabadkai@dbschenkerrail.hu

A DB Schenker Rail Hungária Kft. főleg Lengyelország–Románia és Németország–Törökország viszonylatú tranzitvonatokat közlekedtet romániai eredetű, ASEA-alapokra épített hattengelyes villanymozdonyaikkal (Ufo, Transmontana), ezen kívül több hazai vállalat, például a győri székhelyű Audi-gyár iparvágány-kiszolgálását végzik német eredetű dízel tolatómozdonyokkal.

– Mozdonyról blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr837237235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása