2013. augusztus 05. 16:30 - Siklasztósaru

Különvonat az LGT alsóörsi koncertjére

A 20 éves MÁV Nosztalgia Kft. 200. alkalommal közlekedtet Élményvonatot! Ezúttal 2013. augusztus 18-án 11.55-kor a Budapest-Nyugati pályaudvarról a magyar rockzene legendás együttese, az LGT nagykoncertjére, a Balaton-parti Alsóörsre az LGT Zenekar és a VOLT Produkció megrendelésére. A vonat indulása előtt a Nyugati pályaudvar hangosbemondója is „dalra fakad”, amikor az egyik legismertebb LGT slágerből játszik be: "Figyelem, figyelem! Csak az jöjjön, aki bírja…" A koncert helyszíne határos az Európa kemping strandjával. A koncertjegy árában benne van a strandjegy is!

A koncert kezdetéig a helyszínen az LGT zenekar szervezésében zajlanak a a programok: mutatványosok és zenészek, DJ-k, artisták a küzdőtéren és a strandon. A legalább 3 órás koncertet kivetítőn is nézheti a közönség. A koncertre jegyelővételi helyek listája a www.nagyonbalaton.hu oldalon, ugyanitt online rendelés. Kedvezményes koncertjegyek 2013. augusztus 9-ig vásárolhatók.

lgtplakat.jpg

A zenevonat az LGT nagykoncertre különvonat menetrendje:
11.55 Budapest-Nyugati
12.32 Kelenföld
14.05 Székesfehérvár
15.12 Alsóörs

0.00 Alsóörs
1.05 Székesfehérvár
3.00 Kelenföld
4.00 Budapest Nyugati pályaudvar

Felnőtt és gyermek jegy egységesen: 2.990 Ft/fő

A menetjegy tartalmazza a menettérti jegyet, valamint a névre szóló helybiztosítást. Az Élményvonat személyzete az utazás teljes időtartama alatt gondoskodik az utasok kényelméről. Az utazás során egy közös LGT-Nosztalgia 13+1 Totó-ra invitáják az utasokat, mely során a szerencsések LGT relikviákat és MÁV-Nosztalgia ajándékokat nyerhetnek. A Zenevonatban Retro Bistro büfékocsi és Orfeum zenekocsi közlekedik.

A Zenevonatra jegyek a Lokomotív rajongók „törzshelyén”, a MÁV Nosztalgia Kft. jegyirodájában a Nyugati pályaudvar peronján, a 10. vágány mellett vásárolhatók. Internetes jegyrendelés a regisztráció után a lap tetején lévő „Jelentkezés erre a programra” feliratnál lehetséges.

– MÁV-Nosztalgia Kft.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr385446260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása