2013. május 14. 14:00 - -Sárga keramitkocka-

A Hungrail is készül a TL2013-ra

A Hungrail Magyar Vasúti Egyesület a Nemzeti Külgazdasági Hivatallal közösen készül a június 4. és 7. között megrendezendő müncheni Transport Logistic 2013 szakvásárra. 

Az idei esemény fontosságát a hazai vasúti ágazat számára az is fokozza, hogy első alkalommal nyílik lehetőség a magyar résztvevők számára, hogy önálló standot állítsanak ki közösen. Miután a Hungrail számára stratégiai cél a hazai érdekek támogatása a távol-keleti forgalmak fokozásában, az egyesület kiváló lehetőségként tekint arra, hogy a magyar pavilon közvetlenül az orosz kiállítók szomszédságában foglal majd helyet, lehetőséget biztosítva ezzel a szakmai kapcsolatok erősítésére.

sargakeramit: hung

A kiállításra történő felkészülés már több hónapja zajlik. A Hungrail szerint a nemzetközi eseményen való hangsúlyos részvétel újabb impulzusokat adhat ahhoz, hogy az ágazat legjelentősebb képviselői párbeszédet folytassanak a magyar vasút jövőbeli fejlődéséről.

– Hungrail

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr445296644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása