2013. június 11. 12:00 - -Sárga keramitkocka-

Alakul ez a GSM-R

Kiírta az újabb, immáron a harmadik területre is a tendert a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. Ezúttal a vasúti kommunikációs hálózat, azaz a GSM-R kiépítéséhez kapcsolódó független mérnöki feladatok ellátására lehet pályázni. A nyertesnek műszaki ellenőri és beruházásfelügyeleti feladatokat kell majd ellátnia. 

Az első, a rendszer kiépítésére vonatkozó kiírás még 2012. decemberének végén jelent meg. A felhívásra négy pályázat érkezett, ezek közül hármat fogadott be a NISZ.

Sajtóértesülések szerint a Kapsch és az MVM Ovit Zrt. 19,8 milliárd, a SELEX és a Huawei 30,7 míg a Nokia-Siemens 37,2 milliárd forintos ajánlatot adott. Az eredmény kihirdetése a napokban várható, de szakmai körökben a Kapsch győzelmét valószínűsítik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr155355444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása