2013. július 01. 10:00 - -Sárga keramitkocka-

Ötszáz vasutas végzett önkéntes munkát 80 állomáson

A MÁV-Csoport 500 dolgozója végzett az elmúlt két hétben önkéntes állomási takarítást. A vasutasok ez által is tenni kívánnak a szolgáltatási színvonal növeléséért: egyebek közt takarítottak, padokat festettek, rendbe tették megállók környékét. Első körben 80 dunántúli állomáson léptek akcióba.

Június 17-én kezdődött és június 27-éig tartott az akció első köre, melynek keretében önkéntes vasutasok dolgoztak 80 dunántúli vasútállomás rendbe tételén. Tavaly ősszel a MÁV vezetősége a MÁV székházban dolgozók, zömmel szellemi munkát végzők körében tett közzé önkéntes munkára szóló felhívást, melyre több mint ötszázan jelentkeztek, s végeztek akkor Budapest környékén önkéntes munkát. Most 80 dunántúli állomás rendbe tételére jelentkezhettek a vasutasok, s végeztek munkát azokon az elmúlt két hétben.

sargakeramit: a bederics

Virágládák festése Balatonedericsen

A program az ősszel az ország más részeiben folytatódik.

„A vasút üzemeltetése, fejlesztése nem csak anyagi eszközök kérdése; meggyőződésem, hogy nagyon sok dolog nem a pénzen múlik – mondta Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója. Mi vasutasok együtt vagyunk képesek a közös siker, eredmények elérésére, ezért is tettünk közzé felhívást a kollégák körében. A vasutasok alapvetően szeretik a munkájukat, a vasutat, s mint a sok jelentkezés is mutatja, tudják: a szolgáltatásunk fejlődéséhez közös munkára, összefogásra van szükség. Természetesen emellett még sok-sok más lépést is teszünk a szolgáltatói szemléletmód javításáért, minden erőnkkel ezen vagyunk.”

sargakeramit: a bgyorok

Padok felújítása Balatongyörökön

– MÁV

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr945383999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása