2013. július 23. 03:00 - -Sárga keramitkocka-

Weöres Sándor Tusványosra megy

A Weöres Sándor Centenáriumi Év következő állomása a XXIV. Bálványosi Nyári Egyetem és Diáktábor rendezvénysorozata lesz. A Weöres mozdony a MÁV-Start Zrt. menetrend szerinti Corona járatával indul Tusnádfürdőre július 22-én a Budapest-Keleti pályaudvarról.

A járat témavonatként működik majd, Weöres Sándor életművének utolsó kötetéből, az Elhagyott versek-ből a Békéscsabai Jókai Színház színészei olvasnak fel, a versekhez irodalomtörténeti összefűzést, szakmai hátteret a Helikon Könyvkiadó főszerkesztője ad. A Weöres mozdony a tábor indulására, július 23-ára érkezik Tusnádfürdőre. A Weöres Sándor Centenáriumi Év programjával a Magyar Teátrum színházi sátorban és a Magyar Posta sátorban találkozhatnak a rendezvénysorozatra látogatók.

– weores100.kormany.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr185419472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása