2013. augusztus 03. 17:00 - -Sárga keramitkocka-

371 új bringatárolót adott át a GYSEV

Huszonkilenc állomáson és megállóhelyen összesen 371 kerékpár befogadására alkalmas tárolókat adott át a napokban a GYSEV. Új tárolók létesültek a Sopron–Szombathely, SopronGyőr, SzombathelyRajka, SzombathelyKőszeg, és a SzombathelyZalaszentiván vonalakon is. 

A tárolók építése áprilisban kezdődött, a tizenhatmilliós beruházást teljes mértékben önerőből fedezte a vasúttársaság. A tárolókat az állomásépületek közvetlen közelében helyezték el, többségük új térkőburkolatot is kapott. A forgalmasabb tárolókat a jövőben valószínűleg be is fedik majd.

Új kerékpártárolókat adott át a GYSEV

„Vasúttársaságunk kiemelt célja, hogy egyre komolyabb konkurenciát jelentsünk az autós közlekedésnek. A kerékpártárolók fejlesztése is egy lehetőség a célunk megvalósításához, hiszen a kisebb településeken és a városokban is egyre inkább jellemző, hogy az utasok kerékpárral érkeznek a vasútállomásokra, majd vonattal utaznak tovább. Nekik szerettünk volna kényelmes és biztonságos lehetőséget adni a biciklik tárolására” – mondta Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója.

– Mozdonyról blog, fotó: GYSEV Zrt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr115444046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása