2013. augusztus 05. 19:00 - Siklasztósaru

Mégsem vesz autóflottát a MÁV

Eredménytelen lett a MÁV Zrt. közbeszerzése 48 darab vezetői személygépjármű bérlésére és flottaszerű üzemeltetésére – derült ki a Közbeszerzési Értesítő hétfői számában közzétett eredményhirdetésből.

A MÁV-Start Zrt., a MÁV-Trakció Zrt. és a MÁV Zrt. többségi tulajdonában álló társaságok részére meghirdetett nettó 771 millió forint becsült összértékű közbeszerzésére négy ajánlat érkezett. A közbeszerzést az ajánlatok elbírálása nélkül azért nyilvánította eredménytelennek az ajánlatkérő, mert 2012-2013-ban a MÁV-csoport szervezeti átalakítása, valamint a személyi – különösen a vezetői állomány – változása miatt a beszerzési igény teljes egészében megszűnt. A szerződések megkötésére, illetve a szerződések megkötése esetén azok teljesítésére, nem lenne képes az ajánlatkérő, illetve azok a társaságok, amelyek nevében eljárt.

 MTI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr885446713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása