2013. augusztus 05. 12:00 - -Sárga keramitkocka-

Tolatásvezetőt keres a MOL

Tolatásvezető munkatársat keres a DS Logisztika MOL, Telep Üzemeltetés MOL, Szajol Bázistelep szervezete. A munkavégzés helye Szajol.

A tolatásvezető feladata a tolatási feladatok irányítása, ellenőrzése, aktív részvétel a vagonok megfelelő töltő és lefejtő helyre juttatásában, valamint megtöltésében és lefejtésében. A saját célú vasúti pályahálózat teljes körű kiszolgálása, vasúti kocsik rendezése. Szervezi és irányítja az iparvágány kiszolgálási körébe eső kocsimozgásokat. Üzemelteti a vasúti ponttöltő berendezéseit. Ellenőrzi a vasúti töltőhöz kapcsolódó szivattyútereket és berendezéseket. Közreműködik a vasúti kocsik MÁV-tól történő átadás-átvételében.

Követelmények:
Középfokú végzettség
Tolatásvezetői képesítés
Felhasználói szintű számítógépes ismeret
B kategóriás gépjárművezetői engedély

Előnyt jelent: Targoncavezetői jogosítvány

Jelentkezni a MOL-csoport Állásportálján keresztül vagy e-mailben lehet: küldje el részletes szakmai önéletrajzát a bizonyítványai másolatával Ádámku Györgynének (36-23-551-694) a következő címre:

E-mail cím: gyadamku@mol.hu
Postai cím: 1117 Budapest, Október 23. utca 18.

Kérjük adja meg a referenciakódot is: "Áné_tolatásvezető_Szajol"

Jelentkezési határidő: 2013.08.09

– MOL

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr775445861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása