2013. augusztus 06. 04:00 - -Sárga keramitkocka-

Fedélzeti rendszer a PKP Cargo mozdonyain

Elektronikus mozdony-üzemnapló és mozdonykövető rendszert (EKL, Elektronicznej Księgi Lokomotyw), telepített 1020 mozdonyára a PKP Cargo. A rendszerrel lehetőség nyílik a mozdonyok pozíciójának valós idejű, GPS-alapú meghatározására. Az EKL segítségével követhető egy kiválasztott jármű vagy járműcsoport is, például sorozat alapján. Az EKL információkat szolgáltat nem csak a mozdony pillanatnyi üzemi paramétereiről (sebesség, fogyasztás, meghibásodások, stb.) hanem a mozdony által továbbított vonatról (elegytömeg, hossz, útirány, stb.) is.

A PKP Cargo mozdonykövető rendszere

A mozdonyok üzemállapotának és helyzetének valós idejű követésével könnyebbé és optimálisabban tervezhetővé válnak a gépfordulók, így a mozdonyok kihasználtsága is javulhat.

– Mozdonyról blog, fotó: PKP Cargo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr835446036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása