2013. augusztus 09. 10:10 - -Sárga keramitkocka-

Vágányzár Kőbánya-Kispest és Pestszentimre között

fejlec_vaganyzar.jpg

Augusztus 10-től augusztus 11-ig a 142-es vasútvonalon Kőbánya-Kispest és Kispest állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményben feltüntetett vonatok menetrendje módosul. A 142-es vasútvonal járatai Budapest-Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között nem közlekednek. A kimaradó szakaszon a vasúti utazás más menetrend szerinti vonatokkal lehetséges. Kőbánya-Kispest és Pestszentimre állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek, a sötétített alappal jelölt menetrend szerint.

A vágányzárban Kispest állomás III. vágányának felújítását, az Üllői úti MÁV-BKV vágánykeresztezés cseréjét, és az ehhez kapcsolódó nagygépes vágányszabályozást végzik majd el.

– Mozdonyról blog

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr785453405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adani 2013.08.09. 19:44:10

Kezdetnek nem rossz, de Dabasig kéne kikalapálni a pályát.
süti beállítások módosítása