2013. augusztus 10. 23:30 - Siklasztósaru

Lengyel Pendolinót visz haza a PKP Cargo

„Jó estét! A PKP Cargo mozdonya 9.27-kor elindult Villachból. A tervezett érkezése Breclavba 22.15. Jelenleg minden rendben, a tervek szerint halad. A PKP Cargo mozdonya az élen, mögöttünk a Pendolino is rendben van. Üdvözlettel, Mariusz Przybylski, a PKP Cargo szóvivője”

Ezt az üzenetet jelentette meg szombat este facebook oldalán a lengyel államvasút teherszállító leányvállalata, a PKP Cargo. Európa második legnagyobb teherfuvarozó vállalata jelenleg intenzíven terjeszkedik: Tavasszal megszerezte a járműveinek magyarországi közlekedéséhez szükséges egyik legfontosabb dokumentumot, a vasútbiztonsági tanúsítványt, nemrég pedig élesítették mozdonykövető rendszerüket.

A mostani szállítás különleges feladat: a cégcsoport másik leányvállalatának, a PKP InterCitynek visznek haza egy Pendolino motorvonatot.

– Mozdonyról blog, fotó: PKP Cargo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr375455974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása