2013. augusztus 15. 17:30 - -Sárga keramitkocka-

Augusztusi MÁV-Start hírlevél

fejlec_mavstarthirlevel.jpg

Már csak néhány alkalommal láthatjuk a Balatonnál a NOHAB-mozdonyt

Hamarosan véget ér a 2013. évi nyári menetrend, így már csak 2  hétvégén élvezheti az utazást a MÁV-Start különleges jubileumi vonatán. A szerelvény érdekessége, hogy a világ egyik legszebb dízelmozdonyának tartott, a személyszállításból évek óta kivonult, idén 50 éves NOHAB mozdony vontatja. Ezen felül, az Utasellátó 65. évfordulója alkalmából egy, a belföldi forgalomban szintén nem közlekedő hagyományos étkezőkocsi is közlekedik, amelyen egy kellemes reggeli, ebéd, vagy vacsora elfogyasztásával tehető élvezetesebbé az utazás. 

A NOHAB mozdony és az étkezőkocsi csak szombaton és vasárnap közlekedik a Balaton északi partján a Budapest–Balatonfüred–Tapolca vasútvonalon közlekedő Tekergő gyorsvonattal, a menetjegyen felüli plusz költség nélkül.

A vonat Déli pályaudvarról szombaton 11.30-kor, vissza Tapolcáról 16.56-kor, vasárnap a Déli pályaudvarról 7.30-kor, Tapolcáról 12.56-kor indul, egészen augusztus 25-ig. (Közlekedési napok: augusztus 17., 18., 24., 25.)

Balatoni nyári ajánlatokról, és a jubileumi vonatról bővebben olvashat ide kattintva. A jubileumi vonat képével ellátott bögrék kaphatók korlátozott számban a budapesti személyes ügyfélszolgálati irodákban. Részletek ide kattintva.

Ingyenes roaming InterRail bérlettel

Az InterRail díjmentes nemzetközi roaming csomagot biztosít azon első 2500 utasnak, aki regisztrál a www.interrail-roaming.eu oldalon. Az InterRail-es SIM feltöltõ kártya díjmentes beszélgetést, sms küldést és internetezést tesz lehetővé egész Európában.

A kampányban azon InterRail Globál bérletet vásárló utasok vehetnek részt, akik regisztrálnak a www.interrail-roaming.eu honlapon és feltöltik a bérletükről készített képet, valamint annak sorszámát. Az érvényes regisztrációt és visszaigazolást követően a SIM kártyát postai úton fogják megkapni, hozzávetőlegesen 5 munkanapon belül. A kampányban bármely olyan InterRail Globál bérlettulajdonos részt vehet, akinek bérlete július 29-ével vagy azt követő dátummal érvényes. Minden ügyfél csak egyszer regisztrálhat.

Az InterRail Roaming promócióról bővebben ide kattintva olvashat. Amennyiben az InterRail bérletekről szeretne bővebb információkhoz jutni, kattintson ide.

Érdemes vonattal utazni a SZIN-re!

Augusztus 20-án és 21-én, Budapestről Szegedre kijelölt SZIN-es kocsik közlekednek. A Budapestről 14.53-kor induló vonatokon a SZIN plakáttal kijelölt kocsikban együtt utazhatnak a többi fesztiválozóval, és már itt elkezdhetik az ismerkedést. A kocsiban megtalálják a rendezvény részletes programfüzetét is. A visszaúton augusztus 25-én, Szegedről 13.45-kor indul a SZIN-es kocsit továbbító vonat Budapestre. Részletes infót és menetrend a www.mav-start.hu honlapon.

Vasúti menetjegye, IC pótjegye, kerékpárjegye felmutatásával utazási kupont kaphat. Menetjegyeknél 100 km-ként 100 Ft-os kupont, az IC pótjegyekre, gyorsvonati pótjegyekre és a kerékpárjegyekre további 100-100 Ft-os kupont vehet át a Szegedi Ifjúsági Napok helyszínén a MÁV-Start információs pontnál a bejárat közelében. Nyitva tartás: szerda, 12-16 óráig, csütörtök-péntek-szombat: 10-18 óráig, vasárnap: 9-12 óráig.

Kuponokat a szegedi Nagyállomás földszintjén található személyes ügyfélszolgálati irodában is átveheti a SZIN belépőjegye és a vasúti menetjegye felmutatásával, naponta 7-17 óráig.

– MÁV-Start

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr475462285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása