2013. augusztus 15. 16:30 - -Sárga keramitkocka-

Bloggerek jelentkezését várjuk!

A Mozdonyról blog várja minden olyan személy jelentkezését, aki szívesen írna a blogba vasúti témában.

Felületet biztosítunk mindennek, ami a vasúttal kapcsolatos: szeretettel várjuk nyugdíjas vasutasok anekdotáit, jelenleg is a vasúton dolgozó kollégáink mindennapi történeteit, vasutasok és a vasutat kedvelők személyes írásait, úti beszámolóit, cikkeit, fotóit, híreit, utasok dicséreteit vagy panaszait névvel vagy névtelenül. Legyen a téma nagyvasút, kisvasút vagy városi közlekedés, ha köze van a kötött pályához, akkor itt a helye! A lehetőség mindenki előtt adott, hogy blogerré váljon.

Középtávú terveink között szerepel a blog üzleti vállalkozássá alakítása. Ha minden összejön és lépünk, akkor fizetett szerzőinket is e csapatból választjuk majd, tehát mindenképpen megéri csatlakozni hozzánk!

Ha felkeltettük érdeklődését, írja meg rövid bemutatkozását és tervezett témáit a keramitkocka@index.hu e-mail címre, és a válasz e-mailben elküldjük a blogoláshoz szükséges első lépések útmutatóit!

Üdvözlettel,
a Mozdonyról blog csapata

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr215462201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása