2013. augusztus 24. 15:00 - -Sárga keramitkocka-

ETCS miatt maradt fázishatár alatt a railjet

Győrszentiván és Nagyszentjános között, a nagyszentjánosi fázishatár alatt maradt a rj61 számú railjet vonat, mivel a vonatot továbbító 1116 219 pályaszámú Tauruson az ETCS vonatbefolyásoló berendezés indokolatlanul leoldott. A fázishatár átkapcsolása a távvezérlő (FET) központból nem sikerült, ezért a készenlétes dolgozók Tatabányáról autóval indultak a helyszínre.

Ezzel egy időben Komárom-Rendezőből a 478 202-es segélymozdony is elindult. A felsővezetékesek előbb értek a helyszínre, a fázishatárt a railjet áthaladásáig bekapcsolták, így a segélymenetet Ács állomásról visszafordították.

Idő közben a railjet után Győrszentivánból elinduló 9305 számú vonat vezetőálláscserét követően a nyílt vonalról visszatért Győrszentivánba, ahonnan a bal (helytelen) vágányra járatták ki, így az csakúgy mint a railjet, negyven perc késést szenvedett.

– Mozdonyról blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr925481226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása