2014. december 28. 10:40 - Siklasztósaru

Havazik, de a menetrend még tartható

A MÁV-Start és a GYSEV minden járata menetrend szerint elindult a vasárnap hajnali és reggeli órákban. A havas időjárási helyzet következtében jelentősebb fennakadásokra, késésekre jelenleg a dél-, és nyugat-dunántúli területeken sem kell számítani a reggel vonattal útra indulóknak.

A hóval borított tájakon, vagy ahol intenzívebb havazás, hófúvás tapasztalható, ott a váltókat szükség szerint napközben is folyamatosan tisztítják a vasutasok, és a váltófűtő berendezéseket is üzemeltetik. A havas peronokat és az utasforgalmi területeket takarítják, síkosságmentesítik.

A vasúttársaság kéri, hogy utazásuk előtt tájékozódjanak a menetrendről és az aktuális helyzetről a MÁV és a MÁV-Start weboldalain (www.mav.hu, www.mav-start.hu), valamint a vonatinfón (http://vonatinfo.mav-start.hu/), vagy telefonon érdeklődjenek a Mávdirekt 06 40 49-49-49-es telefonszámán.

– Mávinform, Mozdonyról blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr817016539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása