2015. március 17. 17:22 - Siklasztósaru

A MÁV-Start bemutatta a Vonatinfó alkalmazást

Már huszonháromezren töltötték le okostelefonra a Vonatinfó alkalmazást. Az új applikáción jól átláthatóan jelennek meg az aktuális információk.

A MÁV-Start bemutatta az új, okostelefonokra ingyenesen letölthető Vonatinfó alkalmazást, amelyet Androidra eddig tizennégyezren, iPhone-ra kilencezren telepítettek. Az applikáció segít az optimális útvonal kiválasztásában, tájékoztat az igénybe vehető kedvezményekről, a vonatinformációs térképen követhető a szerelvények pillanatnyi helyzete és sebessége, továbbá megtekinthetők egy adott jármű szolgáltatásai, műszaki adatai is.

mav_vonatinfo2.jpg

A vonatokhoz virtuális chatszoba tartozik, ahol nemcsak egymással kommunikálhatnak az utasok, hanem akár a vonat személyzete is tájékoztatást tud adni egy-egy rendkívüli eseményről. Az alkalmazáson a Mávinform aktuális hírei is folyamatosan frissülnek. A „Like” gomb lehetőséget biztosít az utazás, illetve a személyzet munkájának értékelésére, az elégedettség vagy elégedetlenség kifejezésére.

mav_vonatinfo3.jpg

 

A további fejlesztési tervek között kiemelt helyen szerepel az applikáción keresztül történő jegyvásárlási lehetőség bevezetése.

– MÁV Kommunikációs Igazgatóság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr277278565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása