2013. március 06. 06:00 - -Sárga keramitkocka-

Üzemkezdet Kemencén

Március 15-e lesz az idei első üzemnap a Kemencei Erdei Múzeumvasúton. A vonatok a hosszú hétvége mindhárom napján közlekednek. Kemence állomásról pénteken, szombaton és vasárnp 10.00, 13.00 és 16.00 órakor indulnak vonatok Feketevölgybe. Természetesen különvonat idén is rendelhető a +36-20 586-5242 telefonszámon.

A telepen két kitérő cseréje is esedékessé vált, ezért a pályafenntartás a hosszú hétvégén elvégzi a cseréket. A munka ágyazatcserével is jár, ezért csillékből kiállított anyagvonat is fog közlekedni Kemence és Godóvár állomások között. A múzeumvasút látogatói betekintést nyerhetnek a vágánycsere munkafázisaiba, és a vasutasok szívesen válaszolnak majd a munkával kapcsolatos kérdésekre.

sargakeramit: kemence

A csillevonatok a menetrend szerinti járatok között közlekednek majd, de igény szerint fotómegállások beiktatására is van lehetőség.

Kemence a főváros felől autóval az M2 autópályán, Vác után a 2-es főúton Rétság, Drégelypalánk felől, vagy Váctól Szob felé haladva a 12-es, majd az 1201-es úton Letkés, Vámosmikola felől érhető el. Vonattal a Nyugati pályaudvarról Szobig közlekedő vonatokkal, onnét pedig a vonathoz csatlakozó autóbusszal lehet eljutni Kemencére.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr895118709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása