2013. március 12. 06:30 - -Sárga keramitkocka-

Mozdonyvezető tanfolyam indul

Országos közforgalmú vasúti dízel- és villamosmozdony-vezetői képzést hirdetett meg weboldalán a Komplex Trening. A tanfolyamra március 31-ig lehet jelentkezni az itt található jelentkezési lap kitöltésével, melyet az info@komplextrening.eu címre kell elküldeni.

A tanfolyam modulrendszerű, így a hallgatóknak Általános szakmai ismeretek, Infrastrukúra ismeretek (forgalom), Vasúti járműismeret, dízelmozdony és/vagy villamosmozdony kategória, vezetési gyakorlat, típusismeret oktatás lesz, ezekből a modulokból azok végén záróvizsgát is kell tenniük.

A tanfolyamon oktatott alaptípusok az:
- ES64U2 (MÁV 470 sorozat, Taurus)
- LE-5100 (CFR 060-EA, Asea)
- LDE 2100 (CFR 060-DA, Sulzer)
- LDH/LDE 1250 (Dácsia)
lesznek, de egyéni megállapodás alapján további mozdonytípusokra is lesz lehetőség. A vonalismereti modulokat szintén a hallgató kérésére állítják majd össze.

A tanfolyamra jelentkezés feltétele a legkésőbb a beiratkozás napján betöltött 20. életév, érvényes egészségügyi alkalmasság mozdonyvezető munkakörre, középiskolai végzettség (érettségi) és a magyar nyelv ismerete. A tanfolyam időtartama 1020 oktatási óra és vontatási nemenként 320 óra felügyelet alatti járművezetés.

A tanfolyam költsége 2 150 000 forint plusz áfa, egy szakvizsga (vagy dízel, vagy villany) esetén csak 1 950 000 forint plusz áfa.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr955126338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása