2013. április 19. 15:00 - -Sárga keramitkocka-

Már száz kocsiban netezhetünk!

A héten forgalomba állt a MÁV-Start századik olyan kocsija, amelyben az ország egész területén elérhető az ingyenes vezeték nélküli internetszolgáltatás. Nyár végéig a MÁV-Start összes InterCity kocsijában, sok személyvonati, elővárosi járművében valamint néhány sebes- és gyorsvonati kocsiban is elérhetővé válik majd a szolgáltatás. Az új Stadler Flirt motorvonatok már gyárilag wifivel felszerelve érkeznek majd jövőre.

A wifi szolgáltatásról nem a nemzetközileg elfogadott jel, hanem a MÁV-Start által kiötlött piktogram tájékoztatja az utasokat a kocsi oldalán az osztály jelölése alatt, illetve a kocsi belsejében az utasterek szakaszajtajai fölött.

sargakeramit: 415358 506706069378956 1469413110 o

A csatlakozáshoz az InterCity_Wifi_ kezdetű nevű hálózatot kell kiválasztani, célszerűen azt, amelyiknek a legnagyobb a jelerőssége. A hálózatnév további része a kocsi pályaszáma, így ha megnéztük, hogy melyik kocsiba szálltunk (hová szól a helyjegyünk), ez alapján is választhatunk. Csatlakozás után a gépünkön beállított alapértelmezett böngészőt kell megnyitni és elfogadni a hálózat felhasználási feltételeit, Ha ez megtörtént, máris élvezhetjük aktív internetkapcsolatunkat utazásunk alatt.

(fotó: Koncz János – www.vonatosszeallitas.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr435243112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása