2013. június 19. 08:00 - -Sárga keramitkocka-

Szombaton Balatonfenyves is vár!

Június 22-én, szombaton kerül sor az idei Múzeumok Éjszakájára, mely kezdeményezéshez idén is csatlakozik a vasút. A különböző MÁV-leányvállalatok Budapesten, Szegeden, Fonyódon, Miskolcon és Szombathelyen várják a vasút világa iránt érdeklődőket. A nyitott kapus programok listája itt érhető el.

Aki azonban még az este előtt bele vetné magát a sűrűjébe, annak sem kell csalódnia. Az ország három különböző pontján is színes, izgalmas programokkal várják vendégeiket a kisvasutak. Kisvasúti napot tartanak a Hortobágy-halastavi kisvasúton és a Mátravasúton is.

És akiknek ezek a helyszínek messze vannak, azokat a Dunántúlon a Balatonfenyvesi kisvasút várja a Nagyberek túranapra. Plakát alant, rákattintással nagyítható.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

fenyvesplakat.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr35368363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása