2013. augusztus 02. 01:00 - -Sárga keramitkocka-

Augusztusban vasutastüntetés lehet

Az eredménytelen bértárgyalások miatt augusztus 23-án demonstrációt szervez a Mozdonyvezetők Szakszervezetét, a Vasutasok Szakszervezetét és a VDSZSZ Szolidaritást tömörítő Vasutas Szakszervezetek Szövetsége (VASZ) a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) épülete elé.

A VASZ július 31-i elnökségi ülésén arról döntött, hogy amennyiben augusztus 23-ig sem történik előrelépés az idei bérfejlesztéssel kapcsolatban, demonstrációt szervez a NFM épülete elé.

A vasutasok arra számítanak, hogy a VASZ szervezésében a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége székháza előtt áprilisban megtartott demonstrációval kiharcolt 3,1 százalékos országos bérajánlás a MÁV Csoportnál is megvalósul.

Ehhez azonban módosítani kell a MÁV Csoportba tartozó cégek üzleti tervét, amihez az NMF engedélyére van szükség.

– VDSZSZ

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr935435913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása