2013. augusztus 04. 15:00 - -Sárga keramitkocka-

Megnyílt Balatonalmádiban a VasútARTjáró

Alig egy hónapos előkészületet követően július 27-én megnyílt Balatonalmádiban a VasútARTjáró, azaz helyi képzőművészek kiállítása a vasúti gyalogos aluljáróban.

A kezdeményezés eredményeképp kevés anyagi ráfordítással attraktív, dekoratív külsőt kapott a város szívében lévő aluljáró, amely a település egyik legforgalmasabb gyalogos útvonala. Túl azon, hogy rajta keresztül közelíthetők meg a vasútállomás felvételi épületéből az utasperonok, összeköti a városközpontot a Szent.Erzsébet ligettel, a Wesselényi-stranddal és a szoborparkkal is.

Az állandó és időszakosan megújuló tárlat helyi festő és grafikus művészek 61 alkotásának fotóreprodukcióját mutatja be, felelős kivitelezője a Balatonalmádi Városgondnokság, művészeti vezetője Fábián László és Jáger István.

A helyszínt a MÁV Zrt biztosította, a kivitelezésben részt vett a MÁV Zrt. Üzemeltetési Főigazgatóság Területi Igazgatóság Pályalétesítményi Osztály Sárvári Hidász Szakaszmérnöksége is.

– VasútARTjáró

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr855435788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása