2013. augusztus 08. 16:00 - -Sárga keramitkocka-

Vonatpótlás Csorna és Győr között

fejlec_vaganyzar.jpg

2013.08.12-én a 8-as számú, Sopron–Csorna–Győr vasútvonalon pályaépítési munkák miatt módosul a menetrend, egyes vonatok helyett pedig vonatpótló autóbuszok közlekednek az alábbiak szerint:

 •Valamennyi InterCity vonat helyett Csorna és Győr között vonatpótló autóbusz közlekedik.
• Szombathely és Csorna között az IC917 számú vonat kivételével valamennyi InterCity, illetve a vágányzári menetrendben szereplő személyvonatok a vágányzári menetrend szerint közlekednek.
• Győr és Budapest között a vonatok – az IC917 számú vonat kivételével – a közforgalmú menetrendben meghirdetett menetrend szerint közlekednek.
• A vonatpótló autóbuszok hosszabb menetideje miatt a járatok Szombathely és Csorna állomásról korábban, Győr állomásról Budapestre – az IC 917 számú vonat kivételével – menetrend szerint indulnak, és Szombathely állomásra később érkeznek.

A részletes menetrend pdf fájlban ide kattintva érhető el.

20130808_vgzar_8.jpg

A vágányzár ideje alatt Kapuvár és Győr között különféle karbantartási, felújítási munkákat végez majd a GYSEV. Többek közt útátjárók átépítését, felsővezeték-karbantartást és kitérők karbantartását, javítását végzik majd a szakemberek.

– Mozdonyról blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr435451242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása