2013. augusztus 09. 11:15 - -Sárga keramitkocka-

Válaszolt a MÁV a Kerékpárosklubnak

Korrekt, mindenre kiterjedő választ adott a MÁV a Kerékpárosklub pár nappal ez előtti indokolatlan támadására.

A válaszlevéllel csupán egy formai probléma van: a pdf formátumban lévő levelet először kinyomtatták majd bescannelték, így a szöveg nem másolható ki. Cserébe közzétesszük az egész levelet, amelyet ide kattintva lehet elérni.

A válasz lényege egyébként az, hogy a Keleti, Déli és Kelenföldi pályaudvarokon már folyamatban van a bringatárolók építése, jelenleg mindhárom projekt beszerzési eljárásának előkészítése zajlik. A fejlesztést egyébként önerőből, saját forrásokból biztosítja a vasút, amely rendelkezésre áll. A kihasználtság függvényében pedig vizsgálják majd a további bővítés lehetőségeit is. Ezen kívül a vasúttársaság az elővárosi állomásokon és megállóhelyeken is folyamatosan létesít, bővít kerékpártárolókat az agglomerációból bejáró utasok részére.

– Mozdonyról blog 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr65453478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása