2013. augusztus 19. 11:00 - -Sárga keramitkocka-

Elfogytak a Bézék

Vonatpótló autóbuszok közlekedtek hétfőn délelőtt három vonat helyett Jászapáti és Újszász között, mivel nem állt rendelkezésre a vonatok továbbítására felhasználható üzemképes Bzmot.

A buszos pótlás a 35730, 35719 és 35712 számú vonatokat érintette.

– Mozdonyról blog

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr405466891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

újember · http://vasut.kTeam.hu 2013.08.19. 16:08:16

Ilyen gondokkal egyre sűrűbben találkozhatunk, míg nincs megoldva sem a csehszlovák motorvonatok utódlása, sem a térségi vasúthálózatok jövője. Nem is beszélve...
+ integrált közlekedési rendszerekről, regionális közlekedési szövetségekről,
+ helyi döntési struktúrák helyreállítása (MÁV-on belül, vagy térségi vasúttársaságok).
Addig hagyják meg ezeket a vonalakat, míg marad rá eszköz, majd maguktól kimúlnak, akár a Nyírvidéki Kisvasút. Pedig létezne megoldás: kiindulva a legjobb helyi hagyományokból és a nemzetközi "best practice"-re alapozva, kreatív módon olyan üzemeltetési feltétel- és keretrendszerről kell gondoskodni, mely fenntarthatóvá teszi a teljes ellátottságot biztosító, vidéki közlekedési rendszert.
süti beállítások módosítása