2013. augusztus 25. 16:00 - -Sárga keramitkocka-

Kisiklott egy menekültvonat Mexikóban

Legalább harmincöten megsebesültek és négyen meghaltak, amikor kisiklott egy tehervonat Mexikóban, Tabasco államban. A balesetet az okozta, hogy a napok óta tartó heves esőzések alámosták a vasúti pályát, és a nyomtávbővülés miatt a tehervonat kisiklott.

Ezen a vonalon rendszeresen utaznak menekültek, akik így próbálnak illegálisan átjutni az egyesült államokba. A balesetben főleg azok az emigránsok haltak meg, akik a vasúti kocsikhoz kötözték magukat, így esélyük sem volt a menekülésre.

A lakott területektől távol eső, mocsaras területet a mentők nem tudták megközelíteni, a katonaság helikopterekkel érkezett a sérültek segítségére. A mentésben, a sérültek kórházba szállításában a balesetet megúszó mozdony is részt vett.

– Reuters, Mozdonyról blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr945481250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása