2013. szeptember 27. 20:00 - Űrszelvénybe nyúló nyíl

Eltévedt vonatok napja

Szolnok állomásról a 64889 számú tehervonatot nem a menetvonalának megfelelő útirányba menesztették el. A mozdonyvezető a helytelenül álló váltó előtt nem állt meg, az állomásról kihaladt és Abony állomásig közlekedett annak ellenére, hogy a menetrendje nem arra a vonalra szólt.

Nem sokkal később Rákos állomáson az áthaladó 365-2 számú vonatnak a 120a helyett a 80a vonal felé állítottak vágányutat. A mozdonyvezető itt azonban észre vette a tévedést, és a helytelenül álló váltó előtt megállt. A helyzet tisztázása után visszatolt, és kilenc perc késéssel folytatta menetét az eredeti útirányon át.

– Mozdonyról blog

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr345536831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adani 2013.09.29. 09:43:06

Tiszatenyőnél is volt régebben hasonló, és a vezér akkor vette észre, hogy baj van, mikor elfogyott felőle a drót. Ott nem úszta meg ennyivel, mert ugye a Szili áram nélkül nem megy, várni kellett egy dízelgépre, ami visszahúzta.
süti beállítások módosítása