2013. október 28. 12:00 - -Sárga keramitkocka-

Elhunyt a magára hagyott kocsivizsgáló

A kórházban elhunyt az a kocsivizsgáló kollégánk, aki agyérzéssel feküdt a szolgálati helyiségben egy egész éjszakán át, miközben váltótársa tudomást sem vett róla.

A Mozdonyról blog szerkesztősége ez úton is részvétét fejezi ki az elhunyt hozzátartozóinak.

····································································

Az egyik határállomáson dolgozó kocsivizsgáló a szolgálati pihenőszobában kapott agyvérzést. Az ajtóban összeesett, majd elájult. Testétől a később érkező váltótársa nem tudta kinyitni az ajtót, ezért levette a nyitott ablakról a szúnyoghálót, és bemászott. Látta ugyan az öntudatlanul, nyitott szemmel fekvő kollégáját, ám azt hitte, hogy az illető részeg. Ezzel magyarázta, hogy miért nem értesített sem a mentőket, sem a főnökeit. A beteg kocsivizsgálónak végül a péntek reggel szolgálatba lépő kollégája segített, ő hívta a mentőket is. Agyvérzéses kollégánkat súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol néhány nappal később életét vesztette.

Mihelyst az esetre fény derült, a tétlen vasutast és egy másik kollégáját is, akinek tudnia kellett az esetről, azonnali hatállyal elbocsájtotta a vasúttársaság. Ám a haláleset miatt a segítségnyújtás elmulasztása miatt tettükért valószínűleg bíróság előtt is felelniük kell majd.

– Mozdonyról blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr435602873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása