2013. október 29. 15:30 - -Sárga keramitkocka-

Így néz ki egy korrekt bocsánatkérés

Néha van az úgy, hogy közbejönnek előre nem látott dolgok. Ilyenkor ki-ki jelleméhez mérten reagál: hárít, magyaráz vagy éppen elismer és bocsánatot kér úgy, ahogyan azt ilyen esetben illik.

Alább az Egererdő Zrt. közleménye, változtatások nélkül:

Tisztelt Utazó Közönség, Kedves Vendégeink!

A Mátravasutat is üzemeltető Egererdő Zrt vezetőjeként sajnálattal értesültem róla, hogy a Mátravasúton, 2013.10.26-án megtartott rendezvény több résztvevő számára kellemetlen élményekkel zárult.

A vasút üzemeltetésért és a rendezvény lebonyolításáért felelős Kollégáim tájékoztatása alapján, a tapasztalt fennakadások és az ebből adódó kellemetlenségek, a vasút gördülő állományának műszaki problémáira vezethetők vissza.

Mint azt a médiában többször hírül adtuk, ütemezetten zajlik a Mátravasút pályájának és gördülő állományának (mozdonyok, kocsik) a felújítása, hogy szolgáltatásunkat minél magasabb színvonalon tudjuk nyújtani. Az ütemezett felújítás miatt a gördülő állomány kapacitásának egy része jelenleg nem használható a vasútüzemnél.
Az előre meghirdetett programra, a jelzett napon jelentkező nagy létszámú utasforgalom igényeit, a rendelkezésünkre álló csökkentett kapacitással csak jelentős csúszásokkal tudtuk kiszolgálni, ami a meghirdetett programok élvezeti értékét jelentősen csökkentette.

Fentiekre tekintettel társaságunk vezetése úgy határozott, hogy a 2013.10.26-i programon résztvevők számára a következő lehetőségeket kínálja fel:
1. Aki személyesen, vagy ajánlott küldeményben visszajuttatja társaságunkhoz a programon való részvételre jogosító bizonylat eredetijét, legkésőbb 2013.11.15-ig, annak visszatérítjük a teljes részvételi díjat. 
Kérjük, hogy aki ajánlott küldeményben küldi vissza eredeti bizonylatait, az számlaszámát is mellékleje, amire a visszafizetést teljesíteni tudjuk.
2. Aki nem kíván élni az 1. pontban leírt lehetőséggel, annak társaságunk felajánl, a társaság valamely kisvasútján – az eredeti bizonylatoknak az érintett vasút pénztárában való bemutatása mellett - (Mátravasút, Szilvásvárad, Felsőtárkány) igénybe vehető, 1 alkalomra szóló, bármely menetrend szerinti viszonylatban érvényesíthető , térítés mentesen igénybe vehető menettérti utazási kedvezményt. Ez a lehetőség 2014.06.30-ig vehető igénybe.

Tisztelt Utasaink! Elnézésüket kérve az okozott kellemetlenségekért, bízva a megértésükben és az EGERERDŐ Zrt több évtizedes vasút üzemeltetési tapasztalatában, a szolgáltatásainkat évről-évre elégedettséggel igénybe vevő több százezer utas pozitív visszajelzéseiben, remélem hogy a jövőben is megtisztelnek minket szolgáltatásaink igénybevételével.

Okulva a balul sikerült rendezvény tapasztalataiból, kollégáimmal azon dolgozunk, hogy a jövőben hasonló incidens ne fordulhasson elő!
Mivel a tapasztalat műszaki problémák egy részét nem sikerült elhárítani és a folyamatban lévő felújításokból eredő kapacitás kiesés továbbra is fennáll, úgy döntöttünk, hogy a 2013.11.02-re, a Mátravasútra meghirdetett programokat töröljük.

Kérem szíves elnézésüket és bízva megértésükben,

Eger, 2013.10.29


Tisztelettel:
Dobre-Kecsmár Csaba
Vezérigazgató

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr505604943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása