2014. október 29. 08:56 - -Sárga keramitkocka-

Felgyújtották a karcagi állomás wc-jét

Frissült: Mozdonyvezető oltott tüzet az állomáson

Vandálok tüzet raktak a karcagi vasútállomás utas wc-jében kedd este. Szerencsére személyi sérülés nem történt, és az anyagi kár sem jelentős. Információink szerint a tüzet még a tűzoltók kiérkezése előtt egy bátor vasutas oltotta el.

Frissítés:

A Mozdonyról blog információi szerint a Floyd Zrt-nél dolgozik az a mozdonyvezető, aki egy porral oltóval megfékezte a tüzet a karcagi állomáson. Az állomási büfével szembeni utas wc-ben ismeretlen tettes tüzet rakott és felgyújtotta a műanyag víztartályokat is. A füstöt az állomáson dolgozó vasutasok vették észre, és jelezték a forgalmi irodában. Éppen ott tartózkodott az a szolgálatban lévő mozdonyvezető is, aki egy poroltóval megfékezte a lángokat.

– Mozdonyól blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr886878517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása