2015. március 07. 11:50 - -Sárga keramitkocka-

Kiírták a következő motorvonattendert

Újabb Flirtök érkeznek?

Csütörtökön írták ki, szombaton jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben a MÁV-Start legújabb motorvonattendere. A pályázat két részben 6+15 db, legalább 70%-ban alacsonypadlós, minimum 200 fix ülőhelyet tartalmazó, egy áramnemű (25 kV 50 Hz) villamos motorvonatra szól, valamint tartalmazza az üzemeltetéshez szükséges szakképzéseket, alkatrészellátást és a kapcsolódó tevékenységeket, dokumentációkat.

Érdekesség, hogy a határidőket igencsak szűkre szabták: az ajánlatbontás 2015. április 20-án 10.00 órakor, szűk két hónap múlva lesz, de a szállítási határidőkkel sem volt bőkezűbb a kiíró MÁV-Start: az első motorvonatot 2015. június 15-éig, az utolsót pedig október 31-éig kell leszállítania a nyertes pályázónak.

A teljes ajánlati felhívást ide kattintva lehet megtekinteni.

A pályázat egyértelmű esélyese a svájci székhelyű Stadler a már jól ismert Flirt motorvonataival. A pályázat elbírálásakor a legfontosabb tényező az ár lesz, és ilyen rövid határidő alatt olcsón, jó minőségben és a pályázatnak mindenben megfelelően csak olyan terméket lehet leszállítani, amely már bevált, nyersanyag- és alkatrészellátása bejáratott, a gyártására elegendő kapacitás rendelkezésre áll.

– Mozdonyról blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr477248115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása