2013. május 03. 23:00 - -Sárga keramitkocka-

Potyog a vakolat a Nyugatiban

A Nyugatiba betévedő utas hamar rájön ilyen esős időben, hogy bizony jól teszi, ha a csarnokban is a feje felett tartja az esernyőjét. Ellenkező esetben ugyanis kövér vízcseppeket kaphat a nyakába. Vagy ami még rosszabb: fél négyzetméternyi vakolatot.

sargakeramit: plafon2

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr355280213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hot-spot (törölt) 2013.05.04. 09:50:47

Ez teljesen normális nálunk,hogy eső helyett vakolat és muskátli potyog az égből.
Lehet hogy a "cigánygyerekek potyognak az égből" sem alaptalan mondás.:)

Pepibubó 2013.05.04. 10:06:25

Tegnap este Index címlapos volt egy homár írás

homar.blog.hu/2013/05/03/87_forintert_hong_kongbol_haza?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_05_04&utm_campaign=index

amelyhez az imént írt, legutóbbi hozzászólásom éppen ideillik, a mozdonyos bloghoz, a MÁV pályaudvar állapotához, működéséhez:

A 2013.05.04. 01:21:17-es
hsz-emben a versenyhiányos kommunista mamutok (MÁV, Volán, Posta) díszes társaságából kimaradt a BKV, de nem csak az. Hanem a két fő jellemzőjük - évi százmilliárdos állami etetés, tízszeres fogyasztói árak - mellett a piaci verseny hiányából származó harmadik fő tulajdonságuk is: a "dicsőséges" szolgáltatási színvonaluk!
Amit szintén, önmagában is érdemes összehasonlítani a nyugati piacgazdaságok hasonló szolgáltatásaival!

A mostani hsz-hez tartozó, hivatkozott éjjeli:

Az állami tulajdonú kommunista gazdasági "rendszerbe" döglött bele az ország a szovjet megszállás 40 éve alatt. Amelyik kommunista mamut nem
döglött meg a kommunista diktatúrával - mert az állam továbbra is védi a monopóliumát, a kiosztható finomfalatokat - ott évente százmilliárdok mennek el fölöslegesen a közpénzből a mamutok fenntartására.

Emellett már "csak" hab a tortán, hogy piaci verseny híján annyit szednek el a zemberektől közvetlenül is, "ár" címén, amennyit nem szégyellnek.
A tízszeres árat sem szégyellik.
MÁV, Volán, Posta a "legfényesebb" példái ennek.

Pepibubó 2013.05.04. 10:58:32

Látom, szépen elkezdett kifelé csúszni a blog a címlapról...
Vajh, miért?
süti beállítások módosítása