2013. július 29. 17:00 - -Sárga keramitkocka-

Szabadon védekezhet a spanyol mozdonyvezető

Foglalkozáskörében, gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják a nyolcvan halálos áldozattal járó spanyolországi vonatbalesetet okozó mozdonyvezetőt.

A bíróság a július 29-re virradó éjszakai egyórás meghallgatás után úgy döntött, hogy a férfi szökésétől nem kell tartani így szabadlábon védekezhet. Jogosítványát és útlevelét bevonták ráadásul hetente jelentkeznie kell a helyi rendőrségen.

A balesetet az okozta, hogy a mozdonyvezető a megengedett 80 helyett 180-190 kilométer per órás sebességgel haladt be egy szűk ívbe, ahol emiatt a vonat kisiklott.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr545432396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pipi és boci (törölt) 2013.08.03. 20:42:44

Kollega jelölt.Azért mert a segitö szándékú hsz.t kitörölted még az indexes riport nem fog a fejekből eltünni...ott kellett volna ilyen aktivnak lenned!De mindegy is,én ezt a blogot eddig se nagyon,ezután meg egyáltalán nem fogom olvasni,hisz nagyon nincs is mit...Neked meg sok sikert a további (remélem CIVIL) életben...mert köztünk mozdonyvezetök közt helyed nincs.
süti beállítások módosítása