2013. augusztus 11. 13:00 - -Sárga keramitkocka-

Különvonatok a Szigetről

A MÁV-Start Zrt. a 2013. augusztus 5-12. között megrendezésre kerülő Sziget Fesztiválról haza utazóknak hétfőn menetrenden felüli mentesítő vonatok közlekedtetését biztosítja Budapestről Bécsbe, valamint a fesztivál ideje alatt a Hajógyári-szigeten belföldi és nemzetközi pénztárt is működtet, és az ott belföldi vasúti menetjegyet vásárlóknak húsz százalékos kedvezményes jegyváltási lehetőséget nyújt.

A vasúttársaság hosszabb szerelvényekkel és hétfő délután mentesítő vonatokkal is készül a Sziget Fesztiválról haza utazók kiszolgálására. A külföldi utasok visszautazását elősegítve a vasúttársaság augusztus 12-én hétfőn, mentesítő vonatokat indít Bécsbe, melyek 12 óra 10 perckor és 14 órakor indulnak a Keleti pályaudvarról, és Kelenföld, Tatabánya, Győr, illetve Hegyeshalom állomásokon állnak meg.

A Sziget Fesztivál ideje alatt tapasztalható, kiemelkedően magas nemzetközi utasforgalomra tekintettel a MÁV-Start  az utasok kényelmesebb menetjegyváltása, gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálása érdekében  a rendezvényen Sziget-pénztárat működtet egy belföldi és két nemzetközi ablakkal, ahol teljes körű belföldi és nemzetközi menetjegyváltási lehetőséggel, útvonaltervezéssel, menetrendi információkkal várják az érdeklődőket. Ezen felül a helyszínen belföldi vasúti menetjegyet vásárlóknak a MÁV-Start Zrt. szolgáltatási területére húsz százalékos kedvezményt biztosít a teljes árú jegy árából. A menetjegy bármely belföldi viszonylatra váltható, egy útra vagy menettérti útra is. A Sziget Fesztivál teljes területén, így a MÁV-Start pénztárban is Fesztiválkártyával vagy PayPass fizetőeszközökkel egyenlíthető ki a vásárolt belföldi és nemzetközi menetjegy ára.

A nemzetközi menetjegyek a legnagyobb utasforgalmú Keleti pályaudvari pénztárak mellett a Nyugati és a Déli pályaudvaron, a József Attila utcai, belvárosi menetjegyirodában vagy Kelenföldön is megvásárolhatók. A nemzetközi jegyek ugyanazon az áron válthatók a partner utazási irodáknál is. (Ibusz Iroda, Ferenciek tere 2.; Neckermann Iroda, Szent István krt. 29.; Blaguss, Károly krt. 5.)

A különvonatok menetrendje a MÁV-Start honlapon belül a Sziget 2013 címen érhető el, valamint további információk a Mávdirekt telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán is kérhetőek.

– MÁV-Start

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr255456006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása