2015. február 20. 10:31 - -Sárga keramitkocka-

A sajtótájékoztató elmaradt – lelőtték a poént

Csütörtökön, azaz február 19-én 14 óra körül kaptuk a MÁV-tól a sajtómeghívót, miszerint pénteken 13 órakor a Kis-Gellért-hegyi alagút déli kapujánál, egészen pontosan az Alsóhegy utca és a Ménesi út kereszteződésében sajtótájékoztatót tartanak. Az eseményen "a MÁV Zrt. és az alagút feletti terület helyreállításával megbízott gazdasági társaság vezetői adnak tájékoztatást az együttműködés és a helyreállítási munkálatok részleteiről" – állt a levélben.

Majd még csütörtök este a BKK kiadott egy közleményt, melyben beszámoltak arról, hogy soron kívül engedélyezték egy, az építési forgalom számára épülő út létesítését az alagút helyreállítási munkálataihoz kapcsolódóan. (Erről a legtöbb hírportál be is számolt.) Az építési út az Alsóhegy utca és a Ménesi út kereszteződésében kezdődik majd, tehát pont ott, ahová a MÁV a sajtótájékoztatót tervezte.

Ám pénteken reggel háromnegyed tízkor a MÁV a sajtótájékoztatót lemondta. Végül is, a BKK előző este lelőtte a poént.

delipu.jpgA kihalt Déli pályaudvar

– Mozdonyról blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr477191197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása